Koti

5 etua kylpyhuoneen muuttamisesta raivosta upeaksi kehyksettömien suihkuseinien avulla

Jos kylpyhuoneesi on nähnyt parempia päiviä, apua on saatavilla kehyksettömien suihkuseinien muodossa. Kuten nimestä voi päätellä, tämän tyyppisissä suihkuseinissä ei ole kehyksiä, ja ne tukevat ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pidikkeitä ja koteloa pitämään karkaistuja lasilevyjä paikoillaan. Tässä on viisi etua kehyksettömien suihkuseinien muuttamisesta kylpyhuoneeseen.

1. Tee kylpyhuoneesta isompi

Vaikka kylpyhuoneesi ei kasva fyysisesti suuremmaksi, kehyksettömän suihkuseinän käyttö luo illuusion siitä, että tilaa on enemmän. Ilman valoa estäviä kehyksiä mikä tahansa huone näyttää suuremmalta ja ilmavammalta kehyksettömän lasisen suihkuseinän ansiosta. Tämä auttaa ketään saamaan kaiken irti pienestä kylpyhuoneesta. Se on hyödyllinen myös ihmisille, joilla on suurempi kylpyhuone, koska niihin mahtuu isommat suihkut ilman, että ne näyttävät ylivoimaisilta.

2. Paranna kotisi arvoa

Kehyksettomat lasiset suihkuseinät ovat vakava investointi, mutta ne tuovat lisäarvoa kotiisi. Toisin kuin kevytmielinen kodin parannus, kuten omituisen porealtaan asentaminen, kehyksettömien koteloiden pitäisi lisätä kustannuksiaan kotisi arvoon. Australian Real Estate Instituteen rekisteröityjen kiinteistönvälittäjien mukaan kehyksettömät suihkukaapit ovat hyvä sijoitus australialaisille, jotka haluavat nostaa kotinsa arvoa.

3. Vähennä puhdistusvaatimuksia

Kehyksettömien suihkukaappien ulkoreunojen ympärillä ei ole kehyksiä, joten ne on paljon helpompi puhdistaa kuin kehystetyt seinät. Tiivisteet ja reunat, joihin vesi ja saippua voivat joutua loukkuun, on hyvin vähän. Ainoat alueet, joita on vaikea puhdistaa kehyksettömässä suihkukaappissa, ovat metallipidikkeiden ympärillä olevat alueet. Loput lasista ja reunat ovat suhteellisen helppoja puhdistaa.

4. Valmistettu tilauksesta

Toisin kuin vakiorunkoiset suihkukaapit, Perthissä kehyksettömät suihkuseinät valmistetaan tilauksesta. Ainoa poikkeus ovat tee-se-itse-sarjat, jotka ostat ja asennat itse. Voit olla varma, että tilaamalla kehyksettömän kotelon saat kotelon, joka sopii täydellisesti kylpyhuoneeseesi. Toisin kuin vakiokokoisia koteloita, tämä lähestymistapa voi auttaa sinua vapauttamaan tilaa kylpyhuoneessa tai maksimoimaan käytettävissä olevan tilan käytön.

5. Kehyksettomat sarjat kestävät pidempään

Kehyksettömien suihkuseinien tärkeä etu on, että ne kestävät kauemmin kuin kehystetyt ja puolikehyksettömät seinät. Tähän on useita syitä. Ensinnäkin kehyksettömien näyttöjen laitteistokomponentit ovat ruostumatonta terästä ja ovat erittäin kestäviä korroosiota ja kulutusta vastaan. Toiseksi itse lasi on tyypillisesti paljon paksumpi kuin tavallinen suihkuseinälasi. Kolmanneksi, koska ne ovat premium-tuotteita, kehyksettömät suihkusarjat on päällystetty hydrofobisilla liuoksilla. Tämä estää veden muodostumisen lasin pinnalle ja saa lasin pysymään kirkkaampana pidempään. Kehyksissä ja puolikehyksettömissä näytöissä ei ole tätä pinnoitetta, joten käyttäjät jättävät väistämättä pyörteitä ja naarmuja lasiin hankaessaan sitä. Näistä kolmesta syystä kehyksettömät sarjat kestävät pidempään kuin halvemmat vaihtoehdot.

Johtopäätös

Nämä kehyksettömiin suihkukaappiin investoinnin viisi etua osoittavat tämäntyyppisten suihkuseinien merkittävät edut verrattuna sekä kehystettyihin että puolikehyksettömiin suihkuihin. Onko sinulla kehyksettömiä suihkuseiniä? Kerro meille, mitä mieltä olet heistä alla olevissa kommenteissa!

Related Articles