Koti

5 tapaa vähentää häikäisyä kotona tai työpaikalla

Auringon häikäisy on ärsyttävä luonnollinen ilmiö. Se voi estää sinua katsomasta televisiota, lukemasta ja työskentelemästä tietokoneella. Onneksi on olemassa useita asioita, joita voit tehdä estääksesi tai vähentääksesi auringon häikäisyä kotiisi tai työpaikallesi. Tässä artikkelissa on viisi yksinkertaista mutta tehokasta tapaa estää auringon heijastukset.

Tummennetut ikkunat

Helpoin ja tehokkain tapa vähentää häikäisyä on käyttää sävytettyjä ikkunakalvoja. Sävytetyt ikkunakalvot ovat kalvokerros, joka on suunniteltu levitettäväksi mihin tahansa ikkunaan. Niillä on useita etuja auringon häikäisyn vähentämisen lisäksi, kuten kodin pitäminen viileänä kesällä, turvallisuuden lisääminen ja lasin särkymisen estäminen, jos se rikkoutuu. On myös värillisiä kalvoja, jotka voivat lisätä yksityisyyttä kodin ja työpaikan huoneisiin. Kalvot voidaan kiinnittää mihin tahansa ikkunaan hetkessä, ja ne ovat myös erittäin kestäviä. Keskustele ikkunoiden sävytysasiantuntijan kanssa saadaksesi lisätietoja ikkunakalvon eduista ja selvittääksesi, millainen kalvo voi olla paras tarpeisiisi.

Näytön kannet

Toinen asia, jonka voit tehdä, on kiinnittää erityisiä näyttösuojuksia kaikkiin käyttämiisi sähkötarvikkeisiin. Nämä kannet on suunniteltu mahdollistamaan kannettavien tietokoneiden, tietokoneiden ja tablettien käytön suorassa auringonpaisteessa. Nämä eivät kuitenkaan peitä häikäisyä kokonaan, ja huomaat, että ne voivat silti vahingoittaa silmiäsi, kun käytät niitä pitkään. Tämä on enemmän hyvä idea, kun käytät elektronisia laitteita ulkona ja tien päällä. Jos haluat estää häikäisyä toimistossa, sinun on parempi käyttää sävytettyä ikkunakalvoa.

Varjostimet, kaihtimet ja verhot

Varjostimet, kaihtimet ja verhot tarjoavat toisen tavan estää häikäisyä. Ne voivat olla halpa ja nopea ratkaisu auringonvalon estämiseen. Valitse ikkunanpäällysteet, jotka täydentävät nykyistä sisustusta huoneessa, johon asennat ne. Ne eivät kuitenkaan vain peitä häikäisyä, vaan myös lähes kaiken valon; joskus et halua istua pimeässä huoneessa koko päivää, joten pidä tämä mielessä, kun valitset sinulle parhaan ratkaisun.

Puut ja lehdet

Lopuksi voit yrittää sijoittaa puita ja lehtiä ikkunan ulkopuolelle estääksesi osan valosta. Tämä toimii erityisen hyvin, jos ikkunat ovat vilkkaalle tielle tai kadulle päin, koska ne voivat auttaa lisäämään yksityisyyttä kotiisi tai työpaikallesi. Voit ostaa valmiita kasvatettuja kasveja taimitarhoista, jotta ne tarjoavat riittävän peiton heti, tai kokeilla paksun muratin tai perässä olevien kasvien kasvattamista säleikköllä. Varmista, että ostat ikivihreitä kasveja, jotta ne tarjoavat suojan ympäri vuoden.

Siinä on viisi yksinkertaista tapaa vähentää tai poistaa häikäisyä kotona tai työpaikalla rikkomatta pankkia. Voit valita yhden tai yhdistää useita asioita estääksesi häikäisyn. Onnea.

Related Articles