Koti

Viisi vinkkiä homeen kasvun estämiseen kotonasi

Home on ongelma, josta useimmat rakennukset kärsivät elinaikanaan, mutta se, että tiedämme sen esiintyvän, ei tarkoita, että meidän pitäisi antaa sille periksi. On mahdollista vähentää homehyökkäysten esiintymistiheyttä ja jopa melkein hävittää ne. Tämän tekemiseksi sinun on kuitenkin oltava valppaana ja toteutettava joitain välttämättömiä ehkäiseviä toimenpiteitä. Olen koonnut tähän luettelon vihjeistä, jotka auttavat sinua hallitsemaan mahdollisia homeongelmia.

Kasveja

Mikään ei ole kodissasi niin orgaanista kuin kasvit, valitettavasti kasvien luomu luonne houkuttelee hometta. Näet usein hometta kasvavan huonekasvien maaperässä, ja tämä voi levitä talosi muille alueille. Jotta kasvit pysyvät hengissä, sinun on annettava niille vettä, josta home houkuttelee, mutta tämä ongelma voidaan käsitellä. Luonnollinen tapa on lisätä Taheebo-teetä kasvin veteen; tämä pysäyttää homeen raiteillaan.

Tuuletus

Kiinteistön tuuletus ja ilman kiertäminen sen ympärillä on välttämätöntä, jos haluat estää homeen muodostumisen. Ilmassa oleva kosteus ruokkii hometta, joten varmista, että avaat ikkunat ruoanlaiton aikana ja että kylpyhuoneeseen ja pyykkiin on asennettu liesituulettimet. Tuuleta ilma kiinteistön ulkopuolella olevasta pesukoneesta ja kuivausrummusta ja säädä kotisi kosteutta ilmankuivaajalla.

Tuotteet

Markkinoilla on monia homeenestotuotteita, ja tämäntyyppisten tuotteiden käyttäminen herkillä alueilla on loistava tapa pysäyttää mahdollinen home. Homeenkestävä kipsilevy on siunaus huoneisiin, kuten kylpyhuoneeseen tai keittiöön, ja hometta hidastavia maaleja voidaan käyttää kaikkialla kotona. Sinun tulisi myös käyttää homeen estäviä puhdistusaineita kodissasi yleispuhdistusaineiden sijaan.

Siivota

Me kaikki saamme satunnaisen vuodon, ja monet meistä ovat kärsineet tulvan seurauksista; ja nämä ovat asioita, joihin on puututtava, jotta hometta ei pääse tunkeutumaan. Kaikki vuodot on korjattava välittömästi uusien ongelmien estämiseksi, ja tulvan jälkeiseen hoitoon tulisi sisältyä märkien esineiden poistaminen kotoa kuivumaan. Jos et tee tätä, pyydät hometartuntaa. Huolehdi kylvyn jälkeen, että ylimääräinen vesi pyyhitään pinnoilta, ja märät vaatteet kannattaa jopa ottaa pois kotoa kuivumaan ulkona.

Olla varuillaan

Yritä havaita alueet, joissa hometta voi esiintyä. Jos huomaat kondensoitumista säännöllisesti, sinun tulee yrittää selvittää syy. Jos huomaat vesilätäkön, ota selvää, miksi se on siellä. Lyhyesti sanottuna, etsi vettä, joka voi auttaa hometta lisääntymään.
Home ei ole vain ruma; se on vaarallista terveydelle ja perheellesi. Ehkä emme koskaan pysty hävittämään hometta kokonaan (ja muista, että osa siitä on hyödyllistä), mutta jos sinulla on ongelmia sen poistamisessa, voit aina palkata homeenpoistoyrityksen, joka ratkaisee ongelmasi ja voi auttaa sinua estämään jatkossa. hyökkäyksiä.

Related Articles